DJ TIL FIRMAFEST

Endelig vekk fra hverdagsstresset, nå er det på tide med en fest. Skal dere arrangere firmafest, julebord, stort jubileum eller bare sette av en dag til noe gøy? Mangler DJ til festen eller en som kan styre musikk for stemningen? Les litt om hva jeg kan hjelpe deg med og ta kontakt

Hvorfor DJ til firmafesten?

ENDELIG fest! Du har samlet alle kollegaene dine og alle er klare for en god tid sammen. Du setter på en lounge-liste fra Spotify, som spilles i bakgrunnen. Det er god stemning i starten, men så fort kvelden bikker inn og noen har fått i seg litt innabords, så kommer dansehumøret. De tar over musikken og bytter liste til noe som går i en litt fortere tempo. Det er fortsatt noen som ikke er klare for feststemning og reagerer på dette. Hva skal du gjøre?

Det er ikke lett å ta valget her, men det varierer fra firmafest til firmafest hva man ønsker. En DJ til firmafesten vil sørge for god stemning gjennom hele kvelden, slik at disse situasjonene ikke skjer. En god DJ leser publikum, sørger for riktig stemning, gir fokus på atmosfæren, riktig og varierende låtvalg for alle aldre og fokuserer på gjestene. En DJ til firmafesten vil hjelpe dere med å få den festen dere ønsker for å ha en god tid sammen – og det kan jeg hjelpe dere med!

LYDKVALITET

Lyd og lys er viktige faktorer for en god fest. Lyd og lys av kvalitet er en enda viktigere faktor. Hvem ønsker vel skurrete lyd i anlegget sitt? Jeg tilbyr flere pakker hvor både lyd og lys-anlegg er inkludert, noe som sørger for en wow-faktor, tidlig dansehumør og god feststemning gjennom kvelden. I tillegg til lyd og lys, kan jeg også tilby effekter som gjør festen uforglemmelig. Jeg tilpasser meg deres ønske om hvordan dere vil ha festen, og hjelper dere gjerne med å finne den pakken som passer best.

SIKKER FESTFAKTOR

Det jeg ønsker fra deg når du booker meg som DJ til firmafesten, er å ha en bra kveld med de rundt deg. Som DJ er det viktig for meg å lese publikum riktig, og ikke nødvendigvis få alle på dansegulvet, men sørge for at det er riktig stemning i rommet. Uansett hvordan du ønsker festen din, hjelper jeg deg med å få den festfaktoren du ønsker!

TILBAKEMELDINGER

KJ var kjempeflink og hadde et godt utvalg med musikk som gjorde at de fleste tok en svingom gulvet. Hun møter presist, ordner seg selv og tar jobben på strak arm. En profesjonell DJ – skjønner hun allerede har kommet dit hun er, har flotte musikkvalg og er opptatt av å imøtekomme ønsket musikk. Blid og god utstråling!

Vi anbefaler henne på det varmeste og bruker henne gjerne igjen til andre arrangementer senere. Tusen takk!

Ebbe Corell Hansen

Regionsjef, Sparebank 1

Vi har hatt en utelukkende, positiv opplevelse med KJ som DJ til vårt julebord. Hun møtte til avtalt tid, opptrådte veldig profesjonelt og spilte utrolig god musikk hele kvelden. Hun var flink til å tilpasse stemningen og sørget for dansefeber fra hun begynte å spille til hun gikk av. Veldig engasjert og dyktig DJ. KJ kan anbefales til alle som vil ha god stemning og god kok på dansegulvet på sitt arrangement.   Vi booker henne gjerne igjen, absolutt!
Patentstyret

Jeg vil gjerne høre fra deg

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt? Benytt kontaktskjemaet eller bruk kontaktinformasjonen under. Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Skovlyveien 13, 1406 Ski

+47 484 64 008
post@kjmusic.no

Ta kontakt

Følg meg på sosiale medier

Presse